Doktorska disertacija

diplomska naloga

Tisk doktorskih disertacij
Enostranski ali obojestranski tisk? V kolikor doktorska disertacija s prilogami vred obsega do 310 strani, je mogoč enostranski tisk. Če pa gre za obsežnejše delo, svetujemo obojestranski tisk. V primeru obojestranskega tiska opozarjamo na pravilno postavitev številčenja strani. V kolikor je številčenje na sredini strani, to ni problem, če pa številčite na desni oz. levi strani, bodite previdni, da je postavitev pravilna. V primeru vprašanj lahko tudi pokličete na 070 737 101.

Rok izdelave doktorskih disertacij
Standardni rok za izvedbo obsežnejšega dela (npr. v 10 izvodih, od katerih ima vsak izvod 300 strani) je 4 dni. Vendar vemo, da nas as pogosto preganja in nimamo vedno teden dni časa za tisk doktorskega dela. Zato pri nas nudimo tudi hitro vezavo in tisk. Vendar je v primeru doktorskih disertacij treba opozoriti, da hitra vezava pomeni dobrih 24 ur. Obsežnejša gradiva je treba natančneje vezati, zato je rok izdelave daljši kot pri diplomskih delih.

Posebnosti pri plačilih – naročilnice in druge posebnosti
Po želji lahko račun izstavimo na fakulteto, visokošolski zavod ali podjetje. Prosimo vas le, da nas predhodno na to opozorite in nam dostavite naročilnico.

diplomska naloga

Posebnosti pri izdelavi doktorskih disertacij
Posebnosti je kar nekaj – od hrbtišča, ki ga ima skoraj vsaka doktorska disertacija, do razliènih vrst papirjev in ostalih specifiènih želja bodočih doktorjev. Zaupajte nam vašo željo in mi ji bomo ustregli.In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
kotniki diplomska
trak diplomska
barva diplomska
toplotna diplomska